Šokolādes kēksi
- 150g tumšās šokolādes
- 100g sviesta
- naža gals sāls
- 100 ml cukura
- 4 olas
- 50 ml miltu
- 1 tāfelite piena sokolādes
Restes izņemiet no cepeškrāsns un uzkarsējiet to līdz 180"C karstumam. Pusi no tumšās šokolādes, sviesta sāls ielieciet MicroPlus1l traukā. uzlieciet MicroPlus vāku un tad ielieciet mikroviļņu krāsnī. Sastāvdaļas kausējiet apmēram pusotru minūti mikroviļņu krāsnī ar 600 W jaudu. Pēc 1 minūtes apturiet kausēšanu un samaisiet sastāvdaļas. Pievienojiet cukuru, olas un miltus, un maisiet ar putošanas slotiņu līdz viendabīgai masai. Divas silikona veidnes, kas paredzētas 7 kēksiem novietojiet uz restēm. Masu iepildiet kēksa formiņās līdz pusei un uz katra kēksa uzlieciet gabaliņu piena šokolādes.
Cepiet cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes 180"C karstumā.